Hinnakiri

 

Hinnakiri alates 01.02.2022 (1,9 MB)

Hinnakiri alates 01.07.2022 (1,3 MB) Lisatud taimekaitsevahendite jääkida ja mükotoksiinide analüüside hinnad

 

Toiduanalüüside paketid

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 

Energeetiline väärtus (sh energiasisaldus kJ/kcal, rasvad, süsivesikud, valgud)

83,01 16,60 99,61

Toitumisalane teave (energiasisaldus kJ/kcal, rasvad sh küllastunud rasvhapped, süsivesikud sh suhkrud, valgud, sool (Na x 2,5))

243,05 48,61 291,66
Hakkliha kontroll (sh valk, rasv, kollageen, kollageeni suhe valku) 69,11 13,82 82,93

Mikrobioloogilised analüüsid

 

Hinnad alates 01.02.2022

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Aeroobsed mikroorganismid 10,69 2,14 12,83
Aeroobsed mikroorganismid ja Enterobacteriaceae rümbaproovides (hind sisaldab proovivõtukomplekte) 13,05 2,61 15,66
Anaeroobsed mikroorganismid 21,54 4,31 25,85
Campylobacter spp. arvuline määramine koos liigilise määramisega 32,55 6,51 39,06
Campylobacter spp. tuvastamine koos liigilise määramisega 46,28 9,26 55,54
Clostridium perfringens 22,47 4,49 26,96
Coli-laadsed bakterid 12,48 2,50 14,98
Coli-laadsed bakterid tuvastamine 11,59 2,32 13,91
Cronobacter spp 21,56 4,31 25,87
Eeldatav Bacillus cereus 16,64 3,33 19,97
Enterobacteriaceae    12,70 2,54 15,24
Enterobacteriaceae tuvastamine 12,12 2,42 14,54
Enterokokid 12,73 2,55 15,28
Escherichia coli  12,73 2,55 15,28
Escherichia coli tuvastamine 11,86 2,37 14,23
Koagulaaspositiivsed stafülokokid 18,01 3,60 21,61
Koagulaaspositiivsed stafülokokid tuvastamine 19,47 3,89 23,36
Konservide steriilsuse kontroll sealhulgas: 86,31 17,26 103,57
mikrobioloogiline analüüs 51,35 10,27 61,62
sensoorne analüüs 26,51 5,30 31,81
pH  8,45 1,69 10,14
Listeria monocytogenes arvuline määramine 18,90 3,78 22,68
Listeria monocytogenes 25 g 21,71 4,34 26,05
Listeria monocytogenes 125 g (5 x 25 g koondproovina) 46,10 9,22 55,32
Mesofiilsed ja termofiilsed spoore moodustavad bakterid 17,30 3,46 20,76
Mesofiilsed piimhappebakterid  17,46 3,49 20,95
Pseudomonas spp./Pseudomonas aeruginosa 14,77 2,95 17,72
Pärm- ja hallitusseened 14,82 2,96 17,78
Salmonella spp. ≤ 25 g 16,65 3,33 19,98
Salmonella spp. > 25 g 21,71 4,34 26,05
Salmonella spp. 125 g (5 x 25 g koondproovina) 23,95 4,79 28,74
Salmonella spp. määramine rümbaproovides (hind sisaldab proovivõtukomplekte) 24,06 4,81 28,87
Shiga-toksiini tootva Escherichia coli serogruppide O157, O26, O103, O111, O145, O104 jt. isoleerimine 64,09 12,82 76,91
Shigella spp.  42,80 8,56 51,36
Somaatilised rakud  piimas (Fossomatic) 1,50 0,30 1,80
Somaatilised rakud  piimas mikroskoopilisel meetodil 22,28 4,46 26,74
Staphylococcus aureus 24,89 4,98 29,87
Staphylococcus aureus`e tuvastamine 19,93 3,99 23,92
Sulfiteid redutseerivad anaeroobid (klostriidid) 17,29 3,46 20,75
Vibrio parahaemolyticus 23,35 4,67 28,02
Väävelvesinikku (H2S) tootvad bakterid 12,67 2,53 15,20
Yersinia enterocolitica  koos biotüübi ja patogeensuse määramisega 41,37 8,27 49,64

 

Pärmitoodete mikrobioloogilised analüüsid

 

 Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Coli-laadsed bakterid loendamine 14,40 2,88 17,28
Coli-laadsed bakterid tuvastamine 15,14 3,03 18,17
Enterobacteriaceae loendamine   15,61 3,12 18,73
Enterobacteriaceae tuvastamine 15,03 3,01 18,04
Escherichia coli tuvastamine 15,12 3,02 18,14
Listeria monocytogenes  24,63 4,93 29,56
Pseudomonas aeruginosa 17,68 3,54 21,22
Salmonella spp. ≤ 25 g 20,97 4,19 25,16
Salmonella spp. > 25 g 25,32 5,06 30,38
Staphylococcus aureus`e tuvastamine 24,26 4,85 29,11
Äädikhappebakterid loendamine 34,12 6,82 40,94
Lisaks analüüsid toidu ja sööda analüüside alt      

Keemilised üldanalüüsid

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Bensoe- ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt toidus 65,98 13,20 79,18
Bensoe- ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt jookides 58,41 11,68 70,09
Eeterlikud õlid köömnetes gaaskromatograafiliselt 80,90 16,18 97,08
Enanthappe triglütseriidid (GTH)  gaaskromatograafiliselt 80,89 16,18 97,07
Gluteen (gluteenivabad tooted, R5 Sandwich ELISA)  75,44 15,09 90,53
Gluteen õlles (gluteenivabad tooted, competative ELISA) 74,71 14,94 89,65
Keedusool 16,78 3,36 20,14
Keedusool pärmitoodetes 18,46 3,69 22,15
Keskmise massi määramine toidulisandites päevase koguse arvutamiseks 4,83 0,97 5,80
Kiudained (ensümaatiline) 75,84 15,17 91,01
Kiudained (ensümaatiline+ HPLC)  151,68 30,34 182,02
Kofeiin jookides vedelikkromatograafiliselt 62,75 12,55 75,30
Kolesterool gaaskromatograafiliselt (analüüsile lisandub rasva määramise hind) 82,16 16,43 98,59
Kuivaine ja niiskus  12,11 2,42 14,53
Lahustuvad fosfaadid (polüfosfaadid) 18,99 3,80 22,79
Laktoos laktoosivabades toodetes (ensümaatiliselt) 59,78 11,96 71,74
Magusained (atsesulfaam-K, sahhariin) jookides vedelikkromatograafiliselt 62,75 12,55 75,30
Mittepiimarasv piimatoodetes gaaskromatograafiliselt (analüüsile lisandub rasva määramise hind) 80,89 16,18 97,07
Nitrit 23,78 4,76 28,54
Nitrit ja nitraat 31,61 6,32 37,93
pH jookides 7,41 1,48 8,89
pH toidus 8,45 1,69 10,14
Polüoolid gaaskromatograafiliselt 89,20 17,84 107,04
Rasv SBR või R-G meetoditel 30,14 6,03 36,17
Rasvhappeline koostis gaaskromatograafiliselt (analüüsile lisandub rasva määramise hind v.a õlide ja rasvade puhul) 82,15 16,43 98,58
Transrasvade määramine (tööstuslikud) 87,72 17,54 105,26
Sensoorne analüüs 26,51 5,30 31,81
Sidrunhape (ensümaatiliselt) 35,43 7,09 42,52
Sool (Na x 2,5) AAS leegi meetodil 34,03 6,81 40,84
Steroolmärgised  gaaskromatograafiliselt 82,16 16,43 98,59
Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos, laktoos) vedelikkromatograafiliselt toidus 70,58 14,12 84,70
Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos, laktoos) vedelikkromatograafiliselt jookides 60,78 12,16 72,94
Sulfit (SO2) toidus 25,87 5,17 31,04
Summaarne radioaktiivne kiirgus 6,94 1,39 8,33
Süsihappegaas 12,60 2,52 15,12
Tihedus  10,33 2,07 12,40
Toiduainete arvutuslik energeetiline väärtus 7,70 1,54 9,24
Toote nõrutatud osamass 10,57 2,11 12,68
Toote täidise osamass 8,76 1,75 10,51
Tuhk 13,09 2,62 15,71
Tärklis  vedelikkromatograafiliselt 72,57 14,51 87,08
Valk Kjeldahli meetodil 31,49 6,30 37,79
Veeaktiivsus 10,47 2,09 12,56
Vees lahustuv kuivaine (Brix) 10,99 2,20 13,19
Vitamiin A (retinool) vedelikkromatograafiliselt. NB! Meetod ei määra beeta-karoteeni! 96,03 19,21 115,24
Provitamiin A (beeta-karoteen) vedelikkromatograafiliselt. NB! Meetod ei määra retinooli! 91,17 18,23 109,40
Vitamiin A (retinool + beeta-karoteen) vedelikkromatograafiliselt. Määratakse mõlemad näitajad proovist.  140,40 28,08 168,48
Vitamiin C (askorbiinhape) vedelikkromatograafiliselt 55,81 11,16 66,97
Vitamiin D (kaltsiferool) vedelikkromatograafiliselt. NB! Toidulisandite (sh kapslid/tabletid) korral lisandub keskmise massi määramise hind päevase koguse arvutamiseks! 106,18 21,24 127,42
Vitamiin E (tokoferool) vedelikkromatograafiliselt 100,35 20,07 120,42
Vitamiin K1 (taimsest materjalist, imikupiimasegudest) vedelikkromatograafiliselt 93,12 18,62 111,74
Vitamiin A (retinool) + vitamiin E (tokoferool) vedelikkromatograafiliselt 116,95 23,39 140,34
Vitamiinid B1, B3 ja B6 vedelikkromatograafiliselt 98,06 19,61 117,67
Vitamiinid B2 ja B5 vedelikkromatograafiliselt  93,09 18,62 111,71
Võrdluskoguste (RI) arvutus 7,70 1,54 9,24
Võrdluskoguste (NRV) arvutus 7,70 1,54 9,24
Üldhappesus 10,44 2,09 12,53
Lisaks analüüsid metallide alt      

 

 

Kala ja kalasaadused

 

Hinnad alates 01.02.02022

Uuringu, analüüsi nimetus Proov Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Histamiin vedelikkromatograafiliselt   68,16 13,63 81,79
Histamiin vedelikkromatograafiliselt 9 osaproovi 361,95 72,39 434,34
Lenduv aluseline lämmastik e. TVB-N   23,30 4,66 27,96
Lisaks analüüsid üldanalüüside ja metallide alt      

 

Liha ja lihasaadused

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Hüdroksüproliin 23,97 4,79 28,76
Lihaliik  toorest lihast (ühe lihaliigi määramine) 63,93 12,79 76,72
Lihaliik  termiliselt töödeldud lihast ja lihatoodetest (ühe lihaliigi määramine) 63,93 12,79 76,72
Keeduproov (liha värskus) 22,83 4,57 27,40
Lenduvad rasvhapped 20,78 4,16 24,94
Lisaks analüüsid üldanalüüside ja metallide alt      

Mesi

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Niiskus 8,06 1,61 9,67
Diastaasi aktiivsus 23,65 4,73 28,38
Invertaasarv 20,87 4,17 25,04
Hüdroksümetüülfurfuraal (HMF) vedelikkromatograafiliselt 62,17 12,43 74,60
Hüdroksümetüülfurfuraal (HMF) spektrofotomeetriliselt 15,99 3,20 19,19
Vabad happed 10,90 2,18 13,08
Mee elekrtijuhtivus 10,19 2,04 12,23
Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos) vedelikkromatograafiliselt 70,58 14,12 84,70

Piim ja piimasaadused

 

 

Hinnad alates 01.02.022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Fosfataas 10,34 2,07 12,41
Ketokehad 10,34 2,07 12,41
Kõrbenud osakesed  piimapulbris 10,62 2,12 12,74
Külmumistäpp krüoskoopmeetodil 13,42 2,68 16,10
Piimapulbrite lahustuvus 10,22 2,04 12,26
Peroksidaas 12,08 2,42 14,50
Laktaadid (ensümaatiline) 31,40 6,28 37,68
Mittevalguline lämmastik  55,42 11,08 66,50
Kaseiini  lämmastik 55,42 11,08 66,50
Vadakuvalgu lämmastik 110,84 22,17 133,01
Uurea 13,38 2,68 16,06
Denatureerimata vadakuvalk pulbrites 13,69 2,74 16,43
Laabivadak lõssipulbris vedelikkromatograafiliselt 95,82 19,16 114,98
Petipiim lõssipulbris vedelikkromatograafiliselt 106,67 21,33 128,00
Vaba rasv pulbrites 25,07 5,01 30,08
Antioksüdandid (gallaadid, hüdrokinoonid) võis vedelikkromatograafiliselt  101,70 20,34 122,04
Karoteenhappe etüülester võis spektrofotomeetriliselt 27,19 5,44 32,63
Peroksiidarv võis 18,92 3,78 22,70
Rasvata kuivaine võis 19,37 3,87 23,24
Vabad rasvhapped võis (FFA) 18,76 3,75 22,51
Vanilliin võis  vedelikkromatograafiliselt 87,08 17,42 104,50
Vee dispersioon võis 9,73 1,95 11,68
Lisaks analüüsid üldanalüüside ja metallide alt      

Õlid ja rasvad

 

Hinnad alates 01.02.022

Seemnetest, jahudest ning teistest tahketest proovidest õlianalüüside tegemine ainult eelneval kokkuleppel laboratooriumiga.

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Erikaal 15,71 3,14 18,85
Happearv 10,41 2,08 12,49
Joodarv 13,06 2,61 15,67
Mitteseebistuvate ainete hulk 24,03 4,81 28,84
Peroksiidarv 10,44 2,09 12,53
Seebistusarv 15,15 3,03 18,18
Karotenoidid 9,45 1,89 11,34
Lahustumatud lisandid 13,12 2,62 15,74

Sensoorsed analüüsid

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Sensoorne analüüs 26,51 5,30 31,81

 

Parasitoloogilised uuringud

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Proov Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Trichinella spp. määramine tehisseedemeetodil. Uurimine individuaalproovidest/koondproovidest (kuni 50 g)   21,02 4,20 25,22
Trichinella spp. määramine tehisseedemeetodil. Uurimine individuaalproovidest/koondproovidest (51-100 g)   24,61 4,92 29,53
*Positiivseks osutunud koondproovi korral lisandub hinnale positiivse individuaalproovi leidmiseks vajaminevate täiendavate uuringute maksumus 
Tapaloomade liha, organite ja liha saaduste parasitoloogiline uuring (tsüstitserkide ja ehhinokokkide morfoloogiline uuring)   8,61 1,72 10,33
Anisakis spp. määramine tehisseedemeetodil (kuni100 g)   26,72 5,34 32,06
Kalaparasiitide uuring kuni 5 kala 25,63 5,13 30,76
Kalaparasiitide uuring- kalalihamass (mehaaniliselt eraldatud kalandustoode) kuni 0,5 kg 16,15 3,23 19,38
Kalaparasiitide uuring- kalalihamass (mehaaniliselt eraldatud kalandustoode) 0,5 - 1,0 kg
iga järgnev kg
21,20 4,24 25,44

MOLEKULAARBIOLOOGILISED ANALÜÜSID

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuritavad näitajad Proov Hind km-ta (EUR) KM (EUR) Hind km-ga (EUR)
Salmonella spp. määramine reaalaja PCR meetodil    32,71 6,54 39,25

 

Veterinaarravimijääkide analüüsid/Sõeluuringud antimikroobsete ainete määramiseks

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Proov Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Klooramfenikooli määramine EIA seiremeetodil   92,04 18,41 110,45
Klooramfenikooli määramine LC-MSMS meetodil (kinnitav meetod)   197,29 39,46 236,75
Beeta-agonistide määramine LC-MSMS meetodil (kinnitav meetod)   294,19 58,84 353,03
A-grupi ainete määramine LC-MSMS meetodil (skriining+kinnitav meetod)   325,16 65,03 390,19
Kolistiini määramine LC-MSMS meetodil (skriining+kinnitav meetod)   212,27 42,45 254,72
B-grupi ainete (sulfoonamiidid, beeta-laktaamid, makroliidid, kinoloonid, jm) määramine LC-MSMS meetodil (skriining + kinnitav meetod) 1 grupp 239,14 47,83 286,97
iga järgnev grupp 214,85 42,97 257,82
Tetratsükliinide määramine LC-MSMS meetodil (skriining + kinnitav meetod)   216,44 43,29 259,73
Värvainete määramine LC-MSMS meetodil kalas (skriining + kinnitav meetod)   197,04 39,41 236,45
MIKROBIOLOOGILISED SÕELUURINGUD ANTIMIKROOBSETE AINETE MÄÄRAMISEKS
Antimikroobsete ainete jäägid piimas (Delvotest T)   15,70 3,14 18,84
Antimikroobsete ainete jäägid neerus (NAT-screening)   39,25 7,85 47,10

 

Metallide analüüsid

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
METALLIDE MÄÄRAMINE TOIDUS JA SÖÖDAS AAS MEETODIL      
Ühe keemilise elemendi (Fe, Cu, Zn, K, Na) määramine toidus AAS leegi meetodil 34,03 6,81 40,84
METALLIDE MÄÄRAMINE TOIDUS JA SÖÖDAS ICP-MS MEETODIL (As, Cd, Pb, Hg, Cr, Ni, Se, Ca, Na, K, Mg, Mn, Sn, Cu, Fe, Zn, Al, P jm)
esimese elemendi määramine proovist 53,23 10,65 63,88
iga järgneva elemendi määramine samast proovist 11,38 2,28 13,66

 

Toidu säilivusaja määramine

Nakatamiskatsed (challenge test)

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Proov Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Nakatamiskatse. Kasvupotentsiaali määramine 1 tootepartii puhul* 1 partii 378,30 75,66 453,96
* Katse sisaldab matemaatilist mudeldamist, toote füüsikalis-keemiliste näitajate, kõrvalmikrobioota määramist ja uuritava mikroorganismi tuvastamist kahes ning arvulist määramist viies ajapunktis.

 

ALKOHOL

Mikrobioloogilised analüüsid

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuritavad näitajad Hind km-ta (EUR) KM (EUR) Hind km-ga (EUR)
Pärmide- ja hallitusseente määramine 14,82 2,96 17,78

 

Keemilised analüüsid

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Alkoholi kangus (destillatsioon+densitomeetria) 25,54 5,11 30,65
Algvirde tihedus (destillatsioon+densitomeetria) 24,20 4,84 29,04
Piirituse ja tihedus kangus (densitomeetria) 10,33 2,07 12,40
Tihedus (densitomeetria) 10,33 2,07 12,40
Alkoholi kangus, tihedus,  õllede algvirre, näiline ja tegelik ekstrakt, näiline ja tegelik fermenteerituse aste (alkoholianalüsaator) 13,51 2,70 16,21
Iga järgnev alkoholi näitaja protokollile - kangus, tihedus,  õllede algvirre, näiline ja tegelik ekstrakt, näiline ja tegelik fermenteerituse aste 2,24 0,45 2,69
Üldine kuivaine lahjas alkoholis ja liköörides (vajalik eelnev alkoholi kanguse analüüs) 4,22 0,84 5,06
Suhkruvaba ekstrakt veinis (arvutuslik, vajalik eelnev suhkrute ning üldise kuivaine sisalduse analüüs) 4,57 0,91 5,48
Kuivekstrakt (piirituses ja piiritusjookides v.a. liköörides) 9,92 1,98 11,90
Summaarne kangus (arvutuslik, vajalik eelnev redutseerivate suhkrute analüüs) 4,57 0,91 5,48
pH 6,71 1,34 8,05
Üldhappesus 8,74 1,75 10,49
Lenduvad  happed 20,45 4,09 24,54
Sidrunhape 35,43 7,09 42,52
Bensoe--ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt 53,57 10,71 64,28
Vitamiin C (askorbiinhape)  vedelikkromatograafiliselt 55,81 11,16 66,97
Suhkrud (sh glükoos, fruktoos, sahharoos) ja glütserool vedelikkromatograafiliselt 60,78 12,16 72,94
Vaba vääveldioksiid  (vaba SO2) 20,10 4,02 24,12
Üld vääveldioksiid (üld SO2) 20,10 4,02 24,12
Lenduvad ained (estrid, aldehüüdid, kõrgemad alkoholid) + metanool gaaskromatograafiliselt (vajalik eelnev kanguse analüüs) 79,74 15,95 95,69
Metanool gaaskromatograafiliselt (vajalik eelnev kanguse analüüs) 63,15 12,63 75,78
Furfuraal vedelikkromatograafiliselt (vajalik eelnev kanguse analüüs) 59,78 11,96 71,74
Lenduv aluseline lämmastik e. TVB-N piirituses 18,99 3,80 22,79
Süsihappegaas 12,60 2,52 15,12
Kibeained 21,51 4,30 25,81
Värvusindeks 14,49 2,90 17,39
Munasisaldus munaliköörides 31,92 6,38 38,30
Vesiniktsüaniidhape 37,10 7,42 44,52
Piirituse denatureeritus 103,85 20,77 124,62
Ester- aldehüüdfraktsioon 87,31 17,46 104,77

 

VESI

Mikrobioloogilised analüüsid

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Kolooniate arv 22 oC 6,97 1,39 8,36
Kolooniate arv 37 oC 6,97 1,39 8,36
Colilaadsed bakterid (filtratsioon) 10,39 2,08 12,47
Escherichia coli (filtratsioon) 10,39 2,08 12,47
Colilaadsed ja Escherichia coli (filtratsioon) 10,39 2,08 12,47
Colilaadsed bakterid (MPN) 11,12 2,22 13,34
Escherichia coli (MPN) 11,12 2,22 13,34
Colilaadsed ja Escherichia coli (MPN) 11,12 2,22 13,34
Enterokokid 8,48 1,70 10,18
Pseudomonas aeruginosa 10,90 2,18 13,08
Sulfitit redutseerivad klostriidid 14,71 2,94 17,65
Clostridium perfringens 17,60 3,52 21,12
Stafülokokid 13,71 2,74 16,45

 

Keemilised analüüsid

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Ammoonium 10,71 2,14 12,85
Elektrijuhtivus 6,71 1,34 8,05
Fluoriidid 10,93 2,19 13,12
Fosfaadid 10,84 2,17 13,01
Hägusus 6,51 1,30 7,81
Üldkloor 8,21 1,64 9,85
Vaba kloor 8,21 1,64 9,85
Seotud kloor 16,42 3,28 19,70
Vaba kloor + seotud kloor 16,42 3,28 19,70
Raud 19,19 3,84 23,03
Kaltsium 9,40 1,88 11,28
Magneesium 18,80 3,76 22,56
Üldkaredus 9,40 1,88 11,28
Kaltsium+ magneesium 18,80 3,76 22,56
Kaltsium+ magneesium+ karedus 18,80 3,76 22,56
Magneesium+karedus 18,80 3,76 22,56
Kloriidid 10,35 2,07 12,42
Kuivjääk 9,27 1,85 11,12
Lõhn ja maitse 7,46 1,49 8,95
pH  6,71 1,34 8,05
Nitraadid 17,78 3,56 21,34
Nitritid 11,80 2,36 14,16
Oksüdeeritavus   12,47 2,49 14,96
Sulfaadid 11,50 2,30 13,80
Tsüaniid  19,91 3,98 23,89
Värvus 6,01 1,20 7,21
Väävelvesinik  (H2S) 13,40 2,68 16,08
Üldleelisus (mmol/l) 9,40 1,88 11,28
Vesinikkarbonaadid (HCO3-) 9,40 1,88 11,28
METALLIDE MÄÄRAMINE VEES AAS MEETODIL      
Ühe keemilise elemendi (Fe, Cu, Zn, K, Na) määramine vees AAS leegi meetodil 19,03 3,81 22,84
METALLIDE MÄÄRAMINE VEES ICP-MS MEETODIL (As, Cd, Pb, Hg, Cr, Ni, Se, Ca, Na, K, Mg, Mn, Sn, Cu, Fe, Zn, Al, P, B jm)
esimese elemendi määramine proovist 31,62 6,32 37,94
iga järgneva elemendi määramine samast proovist 9,65 1,93 11,57

Heitvee analüüsid

 Heitvee analüüse teostatakse ainult Saaremaa VTL-is ja Veterinaar- ja Toidulaboratooriumiga sõlmitud koostööleppe alusel OÜ Eesti Keskkonnauuringute Keskuse Jõhvis asuvas laboris.

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Hõljuvaine 17,46 3,49 20,95
Biokeemiline hapnikutarve (BHT7)  25,92 5,18 31,10
Keemiline hapnikutarve (KHT) 29,26 5,85 35,11
Üldlämmastik 32,38 6,48 38,85
Ammooniakaalne lämmastik 10,71 2,14 12,85
Üldfosfor 23,61 4,72 28,33
Fosfaadid 10,36 2,07 12,43
Sulfaadid 10,98 2,20 13,17
pH  6,24 1,25 7,49
Nitraadid 16,98 3,40 20,38
Nitritid 11,06 2,21 13,27
Fenoolid  29,86 5,97 35,83
Lahustunud hapnik 8,10 1,62 9,72
Muda kuivaine sisaldus 11,54 2,31 13,85

Paketid

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Pakett 1. Joogivee mikrobioloogiline kontroll  16,28 3,26 19,54
Pakett 2. Joogivee tavakontrolli pakett 46,34 9,27 55,61
Pakett 3. Puur- ja salvkaevu pakett 221,08 44,22 265,29
Pakett 4. Basseinivee pakett 104,28 20,86 125,14
Pakett 5. Heitvee pakett 121,03 24,21 145,24

 

 

Missing content item.

 

Hügieeniproovid

 

Hinnad alates 01.02.2022

Hinnad sisaldavad proovivõtukomplekte

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
PINNAPROOVID      
Aeroobsed mesofiilsed mikroorganismid 9,80 1,96 11,76
Coli-laadsed bakterid tuvastamine 11,43 2,29 13,72
Enterobacteriaceae 12,04 2,41 14,45
Escherichia coli tuvastamine 11,53 2,31 13,84
Koagulaaspositiivsed stafülokokid tuvastamine 14,62 2,92 17,54
Listeria monocytogenes 23,75 4,75 28,50
Salmonella spp.  24,06 4,81 28,87
Pärm- ja hallitusseened 12,53 2,51 15,04
ÕHUPROOVID      
Analüüsi nimetus Hind (EUR) Käibemaks (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Aeroobsed mesofiilsed mikroorganismid õhust lihtsadestusmeetodil 5,55 1,11 6,66
Pärm- ja hallitusseened õhust lihtsadestusmeetodil 5,97 1,19 7,16

 

 

Missing content item.Missing content item.