Hinnakiri

Hinnakiri alates 03.05.2021 (1,1 MB)

Toiduanalüüside paketid

 

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 

Energeetiline väärtus (sh energiasisaldus kJ/kcal, rasvad, süsivesikud, valgud)

74,12 14,82 88,94

Toitumisalane teave (energiasisaldus kJ/kcal, rasvad sh küllastunud rasvhapped, süsivesikud sh suhkrud, valgud, sool (Na x 2,5))

217,01 43,40 260,41
Hakkliha kontroll (sh valk, rasv, kollageen, kollageeni suhe valku) 63,40 12,68 76,08

Mikrobioloogilised analüüsid

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
TOIDU JA SÖÖDA MIKROBIOLOOGILISED UURINGUD      
Aeroobsed mikroorganismid 9,64 1,93 11,57
Aeroobsed mikroorganismid ja Enterobacteriaceae rümbaproovides (hind sisaldab proovivõtukomplekte) 12,61 2,52 15,13
Anaeroobsed mikroorganismid 19,10 3,82 22,92
Campylobacter spp. arvuline määramine koos liigilise määramisega 28,22 5,64 33,86
Campylobacter spp. tuvastamine koos liigilise määramisega 40,44 8,09 48,53
Clostridium perfringens 19,31 3,86 23,17
Coli-laadsed bakterid 11,39 2,28 13,67
Coli-laadsed bakterid tuvastamine 10,64 2,13 12,77
Cronobacter spp 18,46 3,69 22,15
Eeldatav Bacillus cereus 15,57 3,11 18,68
Enterobacteriaceae    11,71 2,34 14,05
Enterobacteriaceae tuvastamine 10,53 2,11 12,64
Enterokokid 11,69 2,34 14,03
Escherichia coli  11,76 2,35 14,11
Escherichia coli tuvastamine 10,92 2,18 13,10
Koagulaaspositiivsed stafülokokid 17,12 3,42 20,54
Koagulaaspositiivsed stafülokokid tuvastamine 16,82 3,36 20,18
Konservide steriilsuse kontroll sealhulgas: 70,08 14,02 84,10
    mikrobioloogiline analüüs 46,02 9,20 55,23
    sensoorne analüüs 16,90 3,38 20,28
    pH  7,16 1,43 8,59
Listeria monocytogenes arvuline määramine 17,96 3,59 21,55
Listeria monocytogenes 25 g 20,23 4,05 24,28
Listeria monocytogenes 125 g (5 x 25 g koondproovina) 44,15 8,83 52,98
Mesofiilsed ja termofiilsed spoore moodustavad bakterid 15,09 3,02 18,11
Mesofiilsed piimhappebakterid  16,51 3,30 19,81
Pseudomonas spp./Pseudomonas aeruginosa 13,75 2,75 16,50
Pärm- ja hallitusseened 13,55 2,71 16,26
Salmonella spp. 25 g 15,11 3,02 18,13
Salmonella spp. 125 g (5 x 25 g koondproovina) 22,03 4,41 26,44
Salmonella spp. määramine rümbaproovides (hind sisaldab proovivõtukomplekte) 21,15 4,23 25,38
Shiga-toksiini tootva Escherichia coli serogruppide O157, O26, O103, O111, O145, O104 jt. isoleerimine 61,07 12,21 73,28
Shigella spp.  41,71 8,34 50,05
Somaatilised rakud  piimas (Fossomatic) 1,50 0,30 1,80
Somaatilised rakud  piimas mikroskoopilisel meetodil 20,46 4,09 24,55
Staphylococcus aureus 23,65 4,73 28,38
Staphylococcus aureus`e tuvastamine 17,27 3,45 20,72
Sulfiteid redutseerivad anaeroobid (klostriidid) 16,03 3,21 19,24
Vibrio parahaemolyticus 20,09 4,02 24,11
Väävelvesinikku (H2S) tootvad bakterid 11,66 2,33 13,99
Yersinia enterocolitica  koos biotüübi ja patogeensuse määramisega 39,99 8,00 47,99

 

Keemilised üldanalüüsid

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Bensoe- ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt toidus 56,88 11,38 68,26
Bensoe- ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt jookides 50,79 10,16 60,95
Eeterlikud õlid köömnetes gaaskromatograafiliselt 76,29 15,26 91,55
Enanthappe triglütseriidid (GTH)  gaaskromatograafiliselt 76,53 15,31 91,84
Gluteen (gluteenivabad tooted, R5 Sandwich ELISA)  73,61 14,72 88,33
Gluteen õlles (gluteenivabad tooted, competative ELISA) 73,61 14,72 88,33
Keedusool 13,88 2,78 16,66
Keskmise massi määramine toidulisandites päevase koguse arvutamiseks 4,43 0,89 5,32
Kiudained (ensümaatiline) 62,39 12,48 74,87
Kiudained (ensümaatiline+ HPLC)  123,95 24,79 148,74
Kofeiin jookides vedelikkromatograafiliselt 59,64 11,93 71,57
Kolesterool gaaskromatograafiliselt 74,16 14,83 88,99
Kuivaine ja niiskus  10,59 2,12 12,71
Lahustuvad fosfaadid (polüfosfaadid) 13,70 2,74 16,44

Laktoos laktoosivabades piimatoodetes (ensümaatiliselt)    NB! Teiste toidumaatriksite analüüsimiseks palume eelnevalt ühendust võtta keemia osakonnaga 

57,37 11,47 68,84
Magusained (atsesulfaam-K, sahhariin) jookides vedelikkromatograafiliselt 59,64 11,93 71,57
Mittepiimarasv gaaskromatograafiliselt 76,53 15,31 91,84
Nitrit 18,12 3,62 21,74
Nitrit ja nitraat 30,33 6,07 36,40
pH jookides 5,96 1,19 7,15
pH toidus 7,16 1,43 8,59
Polüoolid gaaskromatograafiliselt 77,18 15,44 92,62
Rasv SBR või R-G meetoditel 27,74 5,55 33,29
Rasvhappeline koostis gaaskromatograafiliselt (analüüsile lisandub rasva määramise hind v.a õlide ja rasvade puhul) 76,10 15,22 91,32
Sensoorne analüüs 24,06 4,81 28,87
Sidrunhape (ensümaatiliselt) 33,87 6,77 40,64
Sool (Na x 2,5) AAS leegi meetodil 33,68 6,74 40,42
Steroolmärgised  gaaskromatograafiliselt 77,55 15,51 93,06
Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos, laktoos) vedelikkromatograafiliselt toidus 66,16 13,23 79,39
Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos, laktoos) vedelikkromatograafiliselt jookides 56,99 11,40 68,39
Sulfit (SO2) toidus 24,13 4,83 28,96
Summaarne radioaktiivne kiirgus 6,12 1,22 7,34
Süsihappegaas 11,56 2,31 13,87
Tihedus  10,03 2,01 12,04
Toiduainete arvutuslik energeetiline väärtus 6,86 1,37 8,23
Toote nõrutatud osamass 9,45 1,89 11,34
Toote täidise osamass 7,76 1,55 9,31
Tuhk 11,44 2,29 13,72
Tärklis  vedelikkromatograafiliselt 64,68 12,94 77,62
Valk Kjeldahli meetodil 28,14 5,63 33,77
Veeaktiivsus 9,36 1,87 11,23
Vees lahustuv kuivaine (Brix) 9,88 1,98 11,86
Vitamiin A (retinool) vedelikkromatograafiliselt. NB! Meetod ei määra beeta-karoteeni! 91,56 18,31 109,87
Provitamiin A (beeta-karoteen) vedelikkromatograafiliselt. NB! Meetod ei määra retinooli! 86,69 17,34 104,03
Vitamiin C (askorbiinhape) vedelikkromatograafiliselt 52,65 10,53 63,18
Vitamiin D (kaltsiferool) vedelikkromatograafiliselt. NB! Toidulisandite (sh kapslid/tabletid) korral lisandub keskmise massi määramise hind päevase koguse arvutamiseks! 98,73 19,75 118,48
Vitamiin E (tokoferool) vedelikkromatograafiliselt 95,88 19,18 115,06
Vitamiin K1 (taimsest materjalist, imikupiimasegudest) vedelikkromatograafiliselt 88,45 17,69 106,14
Vitamiin A (retinool) + vitamiin E (tokoferool) vedelikkromatograafiliselt 108,37 21,67 130,04
Vitamiinid B1, B3 ja B6 vedelikkromatograafiliselt 89,56 17,91 107,47
Vitamiinid B2 ja B5 vedelikkromatograafiliselt  84,59 16,92 101,51
Võrdluskoguste (RI) arvutus 6,86 1,37 8,23
Võrdluskoguste (NRV) arvutus 6,86 1,37 8,23
Üldfosfor 27,64 5,53 33,17
Üldhappesus 9,07 1,81 10,88
Lisaks analüüsid metallide alt      

 

Kala ja kalasaadused

 

Uuringu, analüüsi nimetus Proov Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Histamiin vedelikkromatograafiliselt   64,29 12,86 77,15
Histamiin vedelikkromatograafiliselt 9 osaproovi 342,51 68,50 411,01
Lenduv aluseline lämmastik e. TVB-N   20,93 4,19 25,12
Lisaks analüüsid üldanalüüside ja metallide alt      

 

Liha ja lihasaadused

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Hüdroksüproliin 22,68 4,54 27,22
Lihaliik  toorest lihast (ühe lihaliigi määramine) 62,64 12,53 75,17
Lihaliik  termiliselt töödeldud lihast ja lihatoodetest (ühe lihaliigi määramine) 62,64 12,53 75,17
Keeduproov (liha värskus) 17,99 3,60 21,59
Lenduvad rasvhapped 17,91 3,58 21,49
Lisaks analüüsid üldanalüüside ja metallide alt      

 

Mesi

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Niiskus 7,25 1,45 8,70
Diastaasi aktiivsus 22,39 4,48 26,87
Invertaasarv 19,46 3,89 23,35
Hüdroksümetüülfurfuraal (HMF) vedelikkromatograafiliselt 59,51 11,90 71,41
Hüdroksümetüülfurfuraal (HMF) spektrofotomeetriliselt 14,73 2,95 17,68
Vabad happed 9,93 1,99 11,92
Mee elekrtijuhtivus 9,15 1,83 10,98
Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos) vedelikkromatograafiliselt 66,16 13,23 79,39

Piim ja piimasaadused

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Fosfataas 9,38 1,88 11,26
Fosfataas spektrofotomeetriliselt 31,21 6,24 37,45
Ketokehad 9,38 1,88 11,26
Kõrbenud osakesed  piimapulbris 9,51 1,90 11,41
Külmumistäpp krüoskoopmeetodil 12,30 2,46 14,76
Piimapulbrite lahustuvus 9,13 1,83 10,96
Peroksidaas 10,97 2,19 13,16
Laktaadid (ensümaatiline) 24,48 4,90 29,38
Mittevalguline lämmastik  54,49 10,90 65,39
Kaseiini  lämmastik 54,49 10,90 65,39
Vadakuvalgu lämmastik 108,98 21,80 130,78
Uurea 12,30 2,46 14,76
Denatureerimata vadakuvalk pulbrites 12,45 2,49 14,94
Laabivadak lõssipulbris vedelikkromatograafiliselt 87,03 17,41 104,44
Petipiim lõssipulbris vedelikkromatograafiliselt 97,88 19,58 117,46
Vaba rasv pulbrites 23,53 4,71 28,24
Antioksüdandid (gallaadid, hüdrokinoonid) võis vedelikkromatograafiliselt  93,88 18,78 112,66
Karoteenhappe etüülester võis spektrofotomeetriliselt 25,22 5,04 30,26
Neutraliseerivad ained võis 15,74 3,15 18,89
Peroksiidarv võis 17,25 3,45 20,70
Rasvata kuivaine võis 18,13 3,63 21,76
Vabad rasvhapped võis (FFA) 17,08 3,42 20,50
Vanilliin võis  vedelikkromatograafiliselt 78,94 15,79 94,73
Vee dispersioon võis 8,79 1,76 10,55
Lisaks analüüsid toidu üldanalüüside alt      

Õlid ja rasvad

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Seemnetest, jahudest ning teistest tahketest proovidest õlianalüüside tegemine ainult eelneval kokkuleppel laboratooriumiga.

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Erikaal 14,33 2,87 17,20
Happearv 9,48 1,90 11,38
Joodarv 12,05 2,41 14,46
Mitteseebistuvate ainete hulk 22,40 4,48 26,88
Murdumisnäitaja  6,98 1,40 8,38
Peroksiidarv 9,48 1,90 11,38
Seebistusarv 14,27 2,85 17,12
Karotenoidid 8,56 1,71 10,27
Lahustumatud lisandid 12,23 2,45 14,68

 

Sensoorsed analüüsid

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021 

Uuritavad näitajad Hind km-ta (EUR) KM (EUR) Hind km-ga (EUR)
Sensoorne analüüs 24,06 4,81 28,87

Parasitoloogilised uuringud

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Uuringu, analüüsi nimetus Proov Hind km-ta (EUR) KM (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Trichinella spp. määramine tehisseedemeetodil. Uurimine individuaalproovidest/koondproovidest (kuni 50 g)   18,26 3,65 21,91
Trichinella spp. määramine tehisseedemeetodil. Uurimine individuaalproovidest/koondproovidest (51-100 g)   22,35 4,47 26,82
Positiivseks osutunud koondproovi korral lisandub hinnale positiivse individuaalproovi leidmiseks vajaminevate täiendavate uuringute maksumus 
Tapaloomade liha, organite ja liha saaduste parasitoloogiline uuring (tsüstitserkide ja ehhinokokkide morfoloogiline uuring)   9,43 1,89 11,32
Anisakis spp. määramine tehisseedemeetodil (kuni100 g)   24,54 4,91 29,45
Kalaparasiitide uuring kuni 5 kala 23,35 4,67 28,02
Kalaparasiitide uuring- kalalihamass (mehaaniliselt eraldatud kalandustoode) kuni 0,5 kg 14,12 2,82 16,94
Kalaparasiitide uuring- kalalihamass (mehaaniliselt eraldatud kalandustoode) 0,5 - 1,0 kg
iga järgnev kg
18,74 3,75 22,49

MOLEKULAARBIOLOOGILISED ANALÜÜSID

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Uuritavad näitajad Proov Hind km-ta (EUR) KM (EUR) Hind km-ga (EUR)
Salmonella spp. määramine reaalaja PCR meetodil    30,83 6,17 37,00
SEKVENEERIMINE        
Haigustekitajate sekventsanalüüs   54,05 10,81 64,86
Bakterite täisgenoomne sekveneerimine koos tulemuste analüüsiga * 1-4 proovi 923,62 184,72 1108,34
5-9 proovi 337,59 67,52 405,11
10-19 proovi 220,51 44,10 264,61
20-34 proovi 165,00 33,00 198,00
35-40 proovi 144,05 28,81 172,86

 

Märkused
* hind proovi kohta

Veterinaarravimijääkide analüüsid/Sõeluuringud antimikroobsete ainete määramiseks

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Uuringu, analüüsi nimetus Proov Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Klooramfenikooli määramine EIA seiremeetodil   80,73 16,15 96,88
Klooramfenikooli määramine LC-MSMS meetodil (kinnitav meetod)   174,59 34,92 209,51
Beeta-agonistide määramine LC-MSMS meetodil (kinnitav meetod)   260,34 52,07 312,41
Hormoonide( testosteroon, östradiool seerumis ja etinüülestradiool, metüültestosteroon uriinis) määramine LC-MSMS meetodil (skriining+kinnitav meetod)   247,84 49,57 297,41
A-grupi ainete määramine LC-MSMS meetodil (skriining+kinnitav meetod)   290,32 58,06 348,39
Kolistiini määramine LC-MSMS meetodil (skriining+kinnitav meetod)   187,85 37,57 225,42
B-grupi ainete (sulfoonamiidid, beeta-laktaamid, makroliidid, kinoloonid, jm) määramine LC-MSMS meetodil (skriining + kinnitav meetod) 1 grupp 211,63 42,33 253,95
iga järgnev grupp 190,13 38,03 228,16
Tetratsükliinide määramine LC-MSMS meetodil (skriining + kinnitav meetod)   191,54 38,31 229,84
Värvainete määramine LC-MSMS meetodil kalas (skriining + kinnitav meetod)   174,37 34,87 209,25
MIKROBIOLOOGILISED SÕELUURINGUD ANTIMIKROOBSETE AINETE MÄÄRAMISEKS
Antimikroobsete ainete jäägid piimas (Delvotest T)   14,27 2,85 17,13
Antimikroobsete ainete jäägid neerus (NAT-screening)   34,13 6,83 40,96

Metallide analüüsid

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
METALLIDE MÄÄRAMINE TOIDUS JA SÖÖDAS AAS MEETODIL      
Ühe keemilise elemendi (Pb, Cd, Mn, Cr, Ni, Cu) määramine toidus AAS grafiitahju meetodil 50,24 10,05 60,29
Ühe keemilise elemendi (Fe, Cu, Zn, K, Na) määramine toidus AAS leegi meetodil 33,68 6,74 40,42
METALLIDE MÄÄRAMINE TOIDUS JA SÖÖDAS ICP-MS MEETODIL (As, Cd, Pb, Hg, Cr, Ni, Se, Ca, Na, K, Mg, Mn, Sn, Cu, Fe, Zn, Al, P jm)
esimese elemendi määramine proovist 46,76 9,35 56,11
iga järgneva elemendi määramine samast proovist 11,22 2,24 13,46
METALLIDE MÄÄRAMINE VERES JA URIINIS      
Vask (Cu) AAS grafiitahju meetodil 35,41 7,08 42,49

 

 

Toidu säilivusaja määramine

Nakatamiskatsed (challenge test)

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Uuringu, analüüsi nimetus Proov Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Nakatamiskatse. Kasvupotentsiaali määramine 3 tootepartii üheaegsel nakatamisel* toode 730,75 146,15 876,90
Nakatamiskatse. Kasvupotentsiaali määramine 3 tootepartii eraldi nakatamisel* toode 1055,16 211,03 1266,19
Nakatamiskatse. Kasvupotentsiaali määramine 1 tootepartii puhul* toode 351,87 70,37 422,24
* Katse sisaldab matemaatilist mudeldamist, toote füüsikalis-keemiliste näitajate, mikrobioota määramist ja uuritava mikroorganismi tuvastamist kahes ning arvulist määramist viies ajapunktis.

 

ALKOHOL

Mikrobioloogilised analüüsid

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Uuritavad näitajad Hind km-ta (EUR) KM (EUR) Hind km-ga (EUR)
Pärmide- ja hallitusseente määramine 13,55 2,71 16,26

 

Keemilised analüüsid

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Alkoholi kangus (destillatsioon+densitomeetria) 23,34 4,67 28,01
Algvirde tihedus (destillatsioon+densitomeetria) 22,20 4,44 26,64
Piirituse ja tihedus kangus (densitomeetria) 10,03 2,01 12,04
Tihedus (densitomeetria) 10,03 2,01 12,04
Alkoholi kangus, tihedus,  õllede algvirre, näiline ja tegelik ekstrakt, näiline ja tegelik fermenteerituse aste (alkoholianalüsaator) 12,48 2,50 14,98
Iga järgnev alkoholi näitaja protokollile - kangus, tihedus,  õllede algvirre, näiline ja tegelik ekstrakt, näiline ja tegelik fermenteerituse aste 1,67 0,33 2,00
Üldine kuivaine lahjas alkoholis ja liköörides (vajalik eelnev alkoholi kanguse analüüs) 3,68 0,74 4,42
Suhkruvaba ekstrakt veinis (arvutuslik, vajalik eelnev suhkrute ning üldise kuivaine sisalduse analüüs) 3,68 0,74 4,42
Kuivekstrakt (piirituses ja piiritusjookides v.a. liköörides) 8,71 1,74 10,45
Summaarne kangus (arvutuslik, vajalik eelnev redutseerivate suhkrute analüüs) 3,68 0,74 4,42
pH 5,70 1,14 6,84
Üldhappesus 8,09 1,62 9,71
Lenduvad  happed 18,52 3,70 22,22
Sidrunhape 33,87 6,77 40,64
Bensoe--ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt 50,79 10,16 60,95
Vitamiin C (askorbiinhape)  vedelikkromatograafiliselt 52,65 10,53 63,18
Suhkrud (sh glükoos, fruktoos, sahharoos) ja glütserool vedelikkromatograafiliselt 56,99 11,40 68,39
Vaba vääveldioksiid  (vaba SO2) 18,52 3,70 22,23
Üld vääveldioksiid (üld SO2) 18,52 3,70 22,23
Lenduvad ained (estrid, aldehüüdid, kõrgemad alkoholid) + metanool gaaskromatograafiliselt 77,93 15,59 93,51
Metanool gaaskromatograafiliselt 59,81 11,96 71,77
Furfuraal vedelikkromatograafiliselt 57,44 11,49 68,92
Lenduv aluseline lämmastik e. TVB-N piirituses 15,82 3,16 18,98
Süsihappegaas 11,56 2,31 13,87
Kibeained 18,91 3,78 22,69
Värvusindeks 13,45 2,69 16,14
Munasisaldus munaliköörides 29,70 5,94 35,64
Vesiniktsüaniidhape 26,13 5,23 31,36
Piirituse denatureeritus 90,29 18,06 108,35
Ester- aldehüüdfraktsioon 83,02 16,60 99,62

 

VESI

Mikrobioloogilised analüüsid

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Kolooniate arv 22 oC 6,29 1,26 7,55
Kolooniate arv 37 oC 6,29 1,26 7,55
Colilaadsed bakterid (filtratsioon) 9,95 1,99 11,94
Escherichia coli (filtratsioon) 9,95 1,99 11,94
Colilaadsed ja Escherichia coli (filtratsioon) 9,95 1,99 11,94
Colilaadsed bakterid (MPN) 10,42 2,08 12,50
Escherichia coli (MPN) 10,42 2,08 12,50
Colilaadsed ja Escherichia coli (MPN) 10,42 2,08 12,50
Enterokokid 7,72 1,54 9,26
Pseudomonas aeruginosa 9,92 1,98 11,90
Sulfitit redutseerivad klostriidid 13,99 2,80 16,79
Clostridium perfringens 16,47 3,29 19,76
Stafülokokid 9,71 1,94 11,65

Keemilised analüüsid

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Ammoonium 9,74 1,95 11,69
Elektrijuhtivus 5,98 1,20 7,18
Fluoriidid 9,95 1,99 11,94
Fosfaadid 9,86 1,97 11,83
Hägusus 5,83 1,17 7,00
Üldkloor 7,47 1,49 8,96
Vaba kloor 7,47 1,49 8,96
Seotud kloor 14,93 2,99 17,92
Vaba kloor + seotud kloor 14,93 2,99 17,92
Raud 17,60 3,52 21,12
Kaltsium 8,40 1,68 10,08
Magneesium 16,80 3,36 20,16
Üldkaredus 8,40 1,68 10,08
Kaltsium+ magneesium 16,80 3,36 20,16
Kaltsium+ magneesium+ karedus 16,80 3,36 20,16
Magneesium+karedus 16,80 3,36 20,16
Kloriidid 9,38 1,88 11,26
Kuivjääk 8,71 1,74 10,45
Lõhn ja maitse 6,65 1,33 7,98
pH  5,98 1,20 7,18
Nitraadid 16,22 3,24 19,46
Nitritid 10,56 2,11 12,67
Oksüdeeritavus   11,20 2,24 13,44
Sulfaadid 10,47 2,09 12,56
Tsüaniid  18,34 3,67 22,01
Värvus 5,42 1,08 6,50
Väävelvesinik  (H2S) 12,22 2,44 14,66
Üldleelisus (mmol/l) 8,40 1,68 10,08
Vesinikkarbonaadid (HCO3-) 8,40 1,68 10,08
METALLIDE MÄÄRAMINE VEES AAS MEETODIL      
Ühe keemilise elemendi (Pb, Cd, Mn, Cr, Ni) määramine vees AAS grafiitahju meetodil 28,38 5,68 34,06
Ühe keemilise elemendi (Fe, Cu, Zn, K, Na) määramine vees AAS leegi meetodil 17,81 3,56 21,37
METALLIDE MÄÄRAMINE VEES ICP-MS MEETODIL (As, Cd, Pb, Hg, Cr, Ni, Se, Ca, Na, K, Mg, Mn, Sn, Cu, Fe, Zn, Al*, P*, B* jm)      
esimese elemendi määramine proovist 31,30 6,26 37,56
iga järgneva elemendi määramine samast proovist 9,84 1,97 11,81

Heitvee analüüsid

 Heitvee analüüse teostatakse ainult Saaremaa VTL-is ja Veterinaar- ja Toidulaboratooriumiga sõlmitud koostööleppe alusel OÜ Eesti Keskkonnauuringute Keskuse Jõhvis asuvas laboris.

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Hõljuvaine 15,73 3,15 18,88
Biokeemiline hapnikutarve (BHT7)  23,35 4,67 28,02
Keemiline hapnikutarve (KHT) 26,36 5,27 31,63
Üldlämmastik 29,17 5,83 35,00
Ammooniakaalne lämmastik 9,53 1,91 11,44
Üldfosfor 21,27 4,25 25,52
Fosfaadid 9,33 1,87 11,20
Sulfaadid 9,89 1,98 11,87
pH  5,62 1,12 6,74
Nitraadid 15,30 3,06 18,36
Nitritid 9,96 1,99 11,95
Fenoolid  26,90 5,38 32,28
Lahustunud hapnik 7,30 1,46 8,76
Muda kuivaine sisaldus 10,40 2,08 12,48

Paketid

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Pakett 1. Joogivee mikrobioloogiline kontroll  15,04 3,01 18,05
Pakett 2. Joogivee tavakontrolli pakett 41,94 8,39 50,33
Pakett 3. Puur- ja salvkaevu pakett 199,17 39,83 239,00
Pakett 4. Basseinivee pakett 93,95 18,79 112,74
Pakett 5. Heitvee pakett 109,04 21,81 130,85

 

 

Missing content item.

 

Hügieeniproovid

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Hinnad sisaldavad proovivõtukomplekte

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
PINNAPROOVID      
Aeroobsed mesofiilsed mikroorganismid 8,47 1,69 10,16
Coli-laadsed bakterid tuvastamine 9,91 1,98 11,89
Enterobacteriaceae 10,42 2,08 12,50
Escherichia coli tuvastamine 10,04 2,01 12,05
Koagulaaspositiivsed stafülokokid tuvastamine 12,87 2,57 15,44
Listeria monocytogenes 20,97 4,19 25,16
Salmonella spp.  21,15 4,23 25,38
Pärm- ja hallitusseened 11,12 2,22 13,34
ÕHUPROOVID      
Aeroobsed mesofiilsed mikroorganismid õhust lihtsadestusmeetodil 5,04 1,01 6,05
Pärm- ja hallitusseened õhust lihtsadestusmeetodil 5,45 1,09 6,54
Lisaks analüüsid toidu ja söödaanalüüside alt      

 

Missing content item. Missing content item.