TOIT

Toiduanalüüside paketid

 

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Energeetiline väärtus (sh energiasisaldus kJ/kcal, rasvad, süsivesikud, valgud) 74,12 14,82 88,94
Toitumisalane teave (energiasisaldus kJ/kcal, rasvad sh küllastunud rasvhapped, süsivesikud sh suhkrud, valgud, sool (Na x 2,5)) 217,01 43,40 260,41
Hakkliha kontroll (sh valk, rasv, kollageen, kollageeni suhe valku) 63,40 12,68 76,08

 

Mikrobioloogilised analüüsid

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
TOIDU JA SÖÖDA MIKROBIOLOOGILISED UURINGUD      
Aeroobsed mikroorganismid 9,64 1,93 11,57
Aeroobsed mikroorganismid ja Enterobacteriaceae rümbaproovides (hind sisaldab proovivõtukomplekte) 12,61 2,52 15,13
Anaeroobsed mikroorganismid 19,10 3,82 22,92
Campylobacter spp. arvuline määramine koos liigilise määramisega 28,22 5,64 33,86
Campylobacter spp. tuvastamine koos liigilise määramisega 40,44 8,09 48,53
Clostridium perfringens 19,31 3,86 23,17
Coli-laadsed bakterid 11,39 2,28 13,67
Coli-laadsed bakterid tuvastamine 10,64 2,13 12,77
Cronobacter spp 18,46 3,69 22,15
Eeldatav Bacillus cereus 15,57 3,11 18,68
Enterobacteriaceae    11,71 2,34 14,05
Enterobacteriaceae tuvastamine 10,53 2,11 12,64
Enterokokid 11,69 2,34 14,03
Escherichia coli  11,76 2,35 14,11
Escherichia coli tuvastamine 10,92 2,18 13,10
Koagulaaspositiivsed stafülokokid 17,12 3,42 20,54
Koagulaaspositiivsed stafülokokid tuvastamine 16,82 3,36 20,18
Konservide steriilsuse kontroll sealhulgas: 70,08 14,02 84,10
    mikrobioloogiline analüüs 46,02 9,20 55,23
    sensoorne analüüs 16,90 3,38 20,28
    pH  7,16 1,43 8,59
Listeria monocytogenes arvuline määramine 17,96 3,59 21,55
Listeria monocytogenes 25 g 20,23 4,05 24,28
Listeria monocytogenes 125 g (5 x 25 g koondproovina) 44,15 8,83 52,98
Mesofiilsed ja termofiilsed spoore moodustavad bakterid 15,09 3,02 18,11
Mesofiilsed piimhappebakterid  16,51 3,30 19,81
Pseudomonas spp./Pseudomonas aeruginosa 13,75 2,75 16,50
Pärm- ja hallitusseened 13,55 2,71 16,26
Salmonella spp. 25 g 15,11 3,02 18,13
Salmonella spp. 125 g (5 x 25 g koondproovina) 22,03 4,41 26,44
Salmonella spp. määramine rümbaproovides (hind sisaldab proovivõtukomplekte) 21,15 4,23 25,38
Shiga-toksiini tootva Escherichia coli serogruppide O157, O26, O103, O111, O145, O104 jt. isoleerimine 61,07 12,21 73,28
Shigella spp.  41,71 8,34 50,05
Somaatilised rakud  piimas (Fossomatic) 1,50 0,30 1,80
Somaatilised rakud  piimas mikroskoopilisel meetodil 20,46 4,09 24,55
Staphylococcus aureus 23,65 4,73 28,38
Staphylococcus aureus`e tuvastamine 17,27 3,45 20,72
Sulfiteid redutseerivad anaeroobid (klostriidid) 16,03 3,21 19,24
Vibrio parahaemolyticus 20,09 4,02 24,11
Väävelvesinikku (H2S) tootvad bakterid 11,66 2,33 13,99
Yersinia enterocolitica  koos biotüübi ja patogeensuse määramisega 39,99 8,00 47,99