TOIT

Toidu energeetiline väärtus

Uuritavad näitajad Hind km-ta (EUR) KM (EUR) Hind km-ga (EUR)
Toiduainete energeetiline väärtus, sealhulgas: 70,31 14,06 84,37
      energiasisaldus (kJ/kcal)      
      rasv      
      süsivesikud      
      valk      
      niiskus *      
      tuhk *      

 * sisaldub hinnas, katseprotokollil ei esitata

Toitumisalane teave

Uuritavad näitajad Hind km-ta (EUR) KM (EUR) Hind km-ga (EUR)
Toitumisalane teave, sealhulgas:                207,18 41,44 248,62
      energiasisaldus (kJ/kcal)      
      rasv       
          sh küllastunud rasvhapped      
      süsivesikud      
          sh suhkrud      
      valk      
      sool (Na* 2,5)      
      niiskus *      
      tuhk *      

 * sisaldub hinnas, katseprotokollil ei esitata

 

Mikrobioloogilised analüüsid

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
TOIDU JA SÖÖDA MIKROBIOLOOGILISED UURINGUD      
Aeroobsed mikroorganismid
8,67 1,73 10,40
Anaeroobsed mikroorganismid
12,61 2,52 15,13
Bacillus cereus
14,00 2,80 16,80
Campylobacter spp. arvuline määramine koos liigilise määramisega
23,14 4,63 27,77
Campylobacter spp. tuvastamine koos liigilise määramisega
33,38 6,68 40,06
Clostridium perfringens
13,76 2,75 16,51
Coli-laadsed bakterid
10,48 2,10 12,58
Coli-laadsed bakterid MPN meetodil
13,00 2,60 15,60
Coli-laadsed bakterid tuvastamine
9,16 1,83 10,99
Cronobacter spp
17,11 3,42 20,53
Enterobacteriaceae
11,14 2,23 13,37
Enterobacteriaceae MPN meetodil
14,21 2,84 17,05
Enterobacteriaceae tuvastamine
9,75 1,95 11,70
Enterokokid
11,60 2,32 13,92
Escherichia coli
10,89 2,18 13,07
Escherichia coli MPN meetodil
16,51 3,30 19,81
Escherichia coli tuvastamine
10,16 2,03 12,19
Koagulaaspositiivsed stafülokokid sh Staphylococcus aureus
15,54 3,11 18,65
Koagulaaspositiivsed stafülokokid sh Staphylococcus aureus tuvastamine
14,62 2,92 17,54
Koagulaaspositiivsed stafülokokid sh Staphylococcus aureus (toorpiim, toorpiimajuustud)
16,10 3,22 19,32
Konservide steriilsuse kontroll sealhulgas:
44,80 8,96 53,76
     mikrobioloogiline analüüs
24,46 4,89 29,35
     sensoorne analüüs
13,60 2,72 16,32
     pH
6,74 1,35 8,09
Listeria monocytogenes arvuline määramine
17,44 3,49 20,93
Listeria monocytogenes 25 g
18,45 3,69 22,14
Listeria monocytogenes 125 g (5 x 25 g koondproovina)
41,61 8,32 49,93
Listeria monocytogenes (CHROMagar)
15,84 3,17 19,01
Mesofiilsed ja termofiilsed spoore moodustavad bakterid
11,28 2,26 13,54
Mesofiilsed piimhappebakterid
14,80 2,96 17,76
Pärm- ja hallitusseened
11,81 2,36 14,17
Salmonella spp. ≤ 25 g
14,40 2,88 17,28
Salmonella spp. 125 g (5 x 25 g koondproovina)
19,48 3,90 23,38
Salmonella spp. >25 g
15,57 3,11 18,68
Shiga-toksiini tootva Escherichia coli serogruppide O157, O26, O103, O111, O145, O104 isoleerimine
46,05 9,21 55,26
Shigella spp.
38,65 7,73 46,38
Somaatilised rakud piimas (Fossomatic)
1,50 0,30 1,80
Somaatilised rakud piimas mikroskoopilisel meetodil (referentmeetod)
18,27 3,65 21,92
Sulfiteid redutseerivad anaeroobid (klostriidid)
11,56 2,31 13,87
Vibrio parahaemolyticus
17,27 3,45 20,72
Äädikhappebakterite loendamine
23,36 4,67 28,03
Yersinia enterocolitica koos biotüübi ja patogeensuse määramisega
34,51 6,90 41,41
Väävelvesinikku (H2S) tootvad bakterid
10,82 2,16 12,98
Pseudomonas spp loendamine 12,97 2,59 15,56
Pseudomonas aeruginosa
12,97 2,59 15,56