Keemilised üldanalüüsid

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Bensoe- ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt toidus 56,88 11,38 68,26
Bensoe- ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt jookides 50,79 10,16 60,95
Eeterlikud õlid köömnetes gaaskromatograafiliselt 76,29 15,26 91,55
Enanthappe triglütseriidid (GTH)  gaaskromatograafiliselt 76,53 15,31 91,84
Gluteen (gluteenivabad tooted, R5 Sandwich ELISA)  73,61 14,72 88,33
Gluteen õlles (gluteenivabad tooted, competative ELISA) 73,61 14,72 88,33
Keedusool 13,88 2,78 16,66
Keskmise massi määramine toidulisandites päevase koguse arvutamiseks 4,43 0,89 5,32
Kiudained (ensümaatiline) 62,39 12,48 74,87
Kiudained (ensümaatiline+ HPLC)  123,95 24,79 148,74
Kofeiin jookides vedelikkromatograafiliselt 59,64 11,93 71,57
Kolesterool gaaskromatograafiliselt 74,16 14,83 88,99
Kuivaine ja niiskus  10,59 2,12 12,71
Lahustuvad fosfaadid (polüfosfaadid) 13,70 2,74 16,44
Laktoos laktoosivabades toodetes (ensümaatiliselt) 57,37 11,47 68,84
Magusained (atsesulfaam-K, sahhariin) jookides vedelikkromatograafiliselt 59,64 11,93 71,57
Mittepiimarasv gaaskromatograafiliselt 76,53 15,31 91,84
Nitrit 18,12 3,62 21,74
Nitrit ja nitraat 30,33 6,07 36,40
pH jookides 5,96 1,19 7,15
pH toidus 7,16 1,43 8,59
Polüoolid gaaskromatograafiliselt 77,18 15,44 92,62
Rasv SBR või R-G meetoditel 27,74 5,55 33,29
Rasvhappeline koostis gaaskromatograafiliselt (analüüsile lisandub rasva määramise hind v.a õlide ja rasvade puhul) 76,10 15,22 91,32
Sensoorne analüüs 24,06 4,81 28,87
Sidrunhape (ensümaatiliselt) 33,87 6,77 40,64
Sool (Na x 2,5) AAS leegi meetodil 33,68 6,74 40,42
Steroolmärgised  gaaskromatograafiliselt 77,55 15,51 93,06
Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos, laktoos) vedelikkromatograafiliselt toidus 66,16 13,23 79,39
Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos, laktoos) vedelikkromatograafiliselt jookides 56,99 11,40 68,39
Sulfit (SO2) toidus 24,13 4,83 28,96
Summaarne radioaktiivne kiirgus 6,12 1,22 7,34
Süsihappegaas 11,56 2,31 13,87
Tihedus  10,03 2,01 12,04
Toiduainete arvutuslik energeetiline väärtus 6,86 1,37 8,23
Toote nõrutatud osamass 9,45 1,89 11,34
Toote täidise osamass 7,76 1,55 9,31
Tuhk 11,44 2,29 13,72
Tärklis  vedelikkromatograafiliselt 64,68 12,94 77,62
Valk Kjeldahli meetodil 28,14 5,63 33,77
Veeaktiivsus 9,36 1,87 11,23
Vees lahustuv kuivaine (Brix) 9,88 1,98 11,86
Vitamiin A (retinool) vedelikkromatograafiliselt. NB! Meetod ei määra beeta-karoteeni! 91,56 18,31 109,87
Provitamiin A (beeta-karoteen) vedelikkromatograafiliselt. NB! Meetod ei määra retinooli! 86,69 17,34 104,03
Vitamiin C (askorbiinhape) vedelikkromatograafiliselt 52,65 10,53 63,18
Vitamiin D (kaltsiferool) vedelikkromatograafiliselt. NB! Toidulisandite (sh kapslid/tabletid) korral lisandub keskmise massi määramise hind päevase koguse arvutamiseks! 98,73 19,75 118,48
Vitamiin E (tokoferool) vedelikkromatograafiliselt 95,88 19,18 115,06
Vitamiin K1 (taimsest materjalist, imikupiimasegudest) vedelikkromatograafiliselt 88,45 17,69 106,14
Vitamiin A (retinool) + vitamiin E (tokoferool) vedelikkromatograafiliselt 108,37 21,67 130,04
Vitamiinid B1, B3 ja B6 vedelikkromatograafiliselt 89,56 17,91 107,47
Vitamiinid B2 ja B5 vedelikkromatograafiliselt  84,59 16,92 101,51
Võrdluskoguste (RI) arvutus 6,86 1,37 8,23
Võrdluskoguste (NRV) arvutus 6,86 1,37 8,23
Üldfosfor 27,64 5,53 33,17
Üldhappesus 9,07 1,81 10,88
Lisaks analüüsid metallide alt