Piim ja piimasaadused

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Fosfataas 9,38 1,88 11,26
Fosfataas spektrofotomeetriliselt 31,21 6,24 37,45
Ketokehad 9,38 1,88 11,26
Kõrbenud osakesed  piimapulbris 9,51 1,90 11,41
Külmumistäpp krüoskoopmeetodil 12,30 2,46 14,76
Piimapulbrite lahustuvus 9,13 1,83 10,96
Peroksidaas 10,97 2,19 13,16
Laktaadid (ensümaatiline) 24,48 4,90 29,38
Mittevalguline lämmastik  54,49 10,90 65,39
Kaseiini  lämmastik 54,49 10,90 65,39
Vadakuvalgu lämmastik 108,98 21,80 130,78
Uurea 12,30 2,46 14,76
Denatureerimata vadakuvalk pulbrites 12,45 2,49 14,94
Laabivadak lõssipulbris vedelikkromatograafiliselt 87,03 17,41 104,44
Petipiim lõssipulbris vedelikkromatograafiliselt 97,88 19,58 117,46
Vaba rasv pulbrites 23,53 4,71 28,24
Antioksüdandid (gallaadid, hüdrokinoonid) võis vedelikkromatograafiliselt  93,88 18,78 112,66
Karoteenhappe etüülester võis spektrofotomeetriliselt 25,22 5,04 30,26
Neutraliseerivad ained võis 15,74 3,15 18,89
Peroksiidarv võis 17,25 3,45 20,70
Rasvata kuivaine võis 18,13 3,63 21,76
Vabad rasvhapped võis (FFA) 17,08 3,42 20,50
Vanilliin võis  vedelikkromatograafiliselt 78,94 15,79 94,73
Vee dispersioon võis 8,79 1,76 10,55
Lisaks analüüsid toidu üldanalüüside alt