LABRISe toidu- ja söödaohutuse laborites teostatavad ja mitteteostatavad analüüsid

LABRISe toidu- ja söödaohutuse valdkonna laborid on spetsialiseerunud toiduahela analüüside läbiviimisele. Laborites tegeletakse sööda, toidu, joogivee, alkoholi ning toidu/sööda tootmis- ja käitlemise esmatasandi ning –keskkonna (hügieeniproovid) proovide analüüsimisega. Erandi moodustavad siin denatureeritud alkoholi ja heitvee proovid, mida uuritakse vastavalt intrumentaalanalüüsi ja Saaremaa osakonnas. Saaremaa osakond teostab lisaks suplus- ja basseinivee analüüse.

Inimestelt pärit kliinilise materjali, kosmeetika- ja tarbekaupade, mänguasjade, kütuste, autokeemia, tekstiili jm materjalide uurimisele on Eestis keskendunud teised laborid ning soovitame vajadusel pöörduda nende poole. Vajadusel on õige labori leidmisel abiks LABRISe klienditugi klienditeenindus[at]labris.agri.ee.
 

Lisainfo:
Kadri Talmeister
Kliendihalduse büroo juhataja
tel 738 6125
e-post kadri.talmeister[at]labris.agri.ee

40
38