Keemilised analüüsid

Keemilised üldanalüüsid

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Bensoe- ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt toidus 56,88 11,38 68,26
Bensoe- ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt jookides 50,79 10,16 60,95
Eeterlikud õlid köömnetes gaaskromatograafiliselt 76,29 15,26 91,55
Enanthappe triglütseriidid (GTH)  gaaskromatograafiliselt 76,53 15,31 91,84
Gluteen (gluteenivabad tooted, R5 Sandwich ELISA)  73,61 14,72 88,33
Gluteen õlles (gluteenivabad tooted, competative ELISA) 73,61 14,72 88,33
Keedusool 13,88 2,78 16,66
Keskmise massi määramine toidulisandites päevase koguse arvutamiseks 4,43 0,89 5,32
Kiudained (ensümaatiline) 62,39 12,48 74,87
Kiudained (ensümaatiline+ HPLC)  123,95 24,79 148,74
Kofeiin jookides vedelikkromatograafiliselt 59,64 11,93 71,57
Kolesterool gaaskromatograafiliselt 74,16 14,83 88,99
Kuivaine ja niiskus  10,59 2,12 12,71
Lahustuvad fosfaadid (polüfosfaadid) 13,70 2,74 16,44

Laktoos laktoosivabades piimatoodetes (ensümaatiliselt)    NB! Teiste toidumaatriksite analüüsimiseks palume eelnevalt ühendust võtta keemia osakonnaga 

57,37 11,47 68,84
Magusained (atsesulfaam-K, sahhariin) jookides vedelikkromatograafiliselt 59,64 11,93 71,57
Mittepiimarasv gaaskromatograafiliselt 76,53 15,31 91,84
Nitrit 18,12 3,62 21,74
Nitrit ja nitraat 30,33 6,07 36,40
pH jookides 5,96 1,19 7,15
pH toidus 7,16 1,43 8,59
Polüoolid gaaskromatograafiliselt 77,18 15,44 92,62
Rasv SBR või R-G meetoditel 27,74 5,55 33,29
Rasvhappeline koostis gaaskromatograafiliselt (analüüsile lisandub rasva määramise hind v.a õlide ja rasvade puhul) 76,10 15,22 91,32
Sensoorne analüüs 24,06 4,81 28,87
Sidrunhape (ensümaatiliselt) 33,87 6,77 40,64
Sool (Na x 2,5) AAS leegi meetodil 33,68 6,74 40,42
Steroolmärgised  gaaskromatograafiliselt 77,55 15,51 93,06
Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos, laktoos) vedelikkromatograafiliselt toidus 66,16 13,23 79,39
Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos, laktoos) vedelikkromatograafiliselt jookides 56,99 11,40 68,39
Sulfit (SO2) toidus 24,13 4,83 28,96
Summaarne radioaktiivne kiirgus 6,12 1,22 7,34
Süsihappegaas 11,56 2,31 13,87
Tihedus  10,03 2,01 12,04
Toiduainete arvutuslik energeetiline väärtus 6,86 1,37 8,23
Toote nõrutatud osamass 9,45 1,89 11,34
Toote täidise osamass 7,76 1,55 9,31
Tuhk 11,44 2,29 13,72
Tärklis  vedelikkromatograafiliselt 64,68 12,94 77,62
Valk Kjeldahli meetodil 28,14 5,63 33,77
Veeaktiivsus 9,36 1,87 11,23
Vees lahustuv kuivaine (Brix) 9,88 1,98 11,86
Vitamiin A (retinool) vedelikkromatograafiliselt. NB! Meetod ei määra beeta-karoteeni! 91,56 18,31 109,87
Provitamiin A (beeta-karoteen) vedelikkromatograafiliselt. NB! Meetod ei määra retinooli! 86,69 17,34 104,03
Vitamiin C (askorbiinhape) vedelikkromatograafiliselt 52,65 10,53 63,18
Vitamiin D (kaltsiferool) vedelikkromatograafiliselt. NB! Toidulisandite (sh kapslid/tabletid) korral lisandub keskmise massi määramise hind päevase koguse arvutamiseks! 98,73 19,75 118,48
Vitamiin E (tokoferool) vedelikkromatograafiliselt 95,88 19,18 115,06
Vitamiin K1 (taimsest materjalist, imikupiimasegudest) vedelikkromatograafiliselt 88,45 17,69 106,14
Vitamiin A (retinool) + vitamiin E (tokoferool) vedelikkromatograafiliselt 108,37 21,67 130,04
Vitamiinid B1, B3 ja B6 vedelikkromatograafiliselt 89,56 17,91 107,47
Vitamiinid B2 ja B5 vedelikkromatograafiliselt  84,59 16,92 101,51
Võrdluskoguste (RI) arvutus 6,86 1,37 8,23
Võrdluskoguste (NRV) arvutus 6,86 1,37 8,23
Üldfosfor 27,64 5,53 33,17
Üldhappesus 9,07 1,81 10,88
Lisaks analüüsid metallide alt      

 

Kala ja kalasaadused

 

Uuringu, analüüsi nimetus Proov Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Histamiin vedelikkromatograafiliselt   64,29 12,86 77,15
Histamiin vedelikkromatograafiliselt 9 osaproovi 342,51 68,50 411,01
Lenduv aluseline lämmastik e. TVB-N   20,93 4,19 25,12
Lisaks analüüsid üldanalüüside ja metallide alt      

 

Liha ja lihasaadused

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Hüdroksüproliin 22,68 4,54 27,22
Lihaliik  toorest lihast (ühe lihaliigi määramine) 62,64 12,53 75,17
Lihaliik  termiliselt töödeldud lihast ja lihatoodetest (ühe lihaliigi määramine) 62,64 12,53 75,17
Keeduproov (liha värskus) 17,99 3,60 21,59
Lenduvad rasvhapped 17,91 3,58 21,49
Lisaks analüüsid üldanalüüside ja metallide alt      

 

Mesi

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Niiskus 7,25 1,45 8,70
Diastaasi aktiivsus 22,39 4,48 26,87
Invertaasarv 19,46 3,89 23,35
Hüdroksümetüülfurfuraal (HMF) vedelikkromatograafiliselt 59,51 11,90 71,41
Hüdroksümetüülfurfuraal (HMF) spektrofotomeetriliselt 14,73 2,95 17,68
Vabad happed 9,93 1,99 11,92
Mee elekrtijuhtivus 9,15 1,83 10,98
Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos) vedelikkromatograafiliselt 66,16 13,23 79,39

Piim ja piimasaadused

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Fosfataas 9,38 1,88 11,26
Fosfataas spektrofotomeetriliselt 31,21 6,24 37,45
Ketokehad 9,38 1,88 11,26
Kõrbenud osakesed  piimapulbris 9,51 1,90 11,41
Külmumistäpp krüoskoopmeetodil 12,30 2,46 14,76
Piimapulbrite lahustuvus 9,13 1,83 10,96
Peroksidaas 10,97 2,19 13,16
Laktaadid (ensümaatiline) 24,48 4,90 29,38
Mittevalguline lämmastik  54,49 10,90 65,39
Kaseiini  lämmastik 54,49 10,90 65,39
Vadakuvalgu lämmastik 108,98 21,80 130,78
Uurea 12,30 2,46 14,76
Denatureerimata vadakuvalk pulbrites 12,45 2,49 14,94
Laabivadak lõssipulbris vedelikkromatograafiliselt 87,03 17,41 104,44
Petipiim lõssipulbris vedelikkromatograafiliselt 97,88 19,58 117,46
Vaba rasv pulbrites 23,53 4,71 28,24
Antioksüdandid (gallaadid, hüdrokinoonid) võis vedelikkromatograafiliselt  93,88 18,78 112,66
Karoteenhappe etüülester võis spektrofotomeetriliselt 25,22 5,04 30,26
Neutraliseerivad ained võis 15,74 3,15 18,89
Peroksiidarv võis 17,25 3,45 20,70
Rasvata kuivaine võis 18,13 3,63 21,76
Vabad rasvhapped võis (FFA) 17,08 3,42 20,50
Vanilliin võis  vedelikkromatograafiliselt 78,94 15,79 94,73
Vee dispersioon võis 8,79 1,76 10,55
Lisaks analüüsid toidu üldanalüüside alt      

Õlid ja rasvad

 

HINNAKIRI ALATES 03.05.2021

Seemnetest, jahudest ning teistest tahketest proovidest õlianalüüside tegemine ainult eelneval kokkuleppel laboratooriumiga.

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Erikaal 14,33 2,87 17,20
Happearv 9,48 1,90 11,38
Joodarv 12,05 2,41 14,46
Mitteseebistuvate ainete hulk 22,40 4,48 26,88
Murdumisnäitaja  6,98 1,40 8,38
Peroksiidarv 9,48 1,90 11,38
Seebistusarv 14,27 2,85 17,12
Karotenoidid 8,56 1,71 10,27
Lahustumatud lisandid 12,23 2,45 14,68